Nema kraja pehovima - Kinsi završio sezonu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.03.2014.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Partizanov Amerikanac Terens Kinsi neće se vraćati na parket do kraja sezone, saopštio je u petak veče njegov agent Džon Foster a prenose "Novosti".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Osećalo se prethodnih dana u vazduhu da situacija oko povrede Terensa Kinsija ne miriše na dobro, ali je vest koja je u petak veče stigla sa Floride šokirala navijače Partizana.

Nakon specijalističkih pregleda koje je Kinsi obavio na Floridi, kod doktora Džefa Selmana, zaključeno je da Amerikanac nije u stanju da nastavi sezonu, što je potvrdio i njegov agent za "Novosti".

"Tačno je. Za Kinsija je sezona završena. Malo pre samo obavestio čelnike Partizana o rezultatima pregleda" kratko je prokomentarisao Džon Foster.

Bek crno-belih povredio se 4. februara kada je Partizan gostovao Ciboni u okviru 19. kola ABA lige. Amerikanac je zbog povrede zgloba van terena proveo tri nedelje ali bolovi nisu prestajali zbog čega je medicinsko osoblje kluba iz Humske tražilo nova mišljenja u slučaju Kinsijeve povrede.



Trener Partizana u subotu je novinarima objasnio da Kinsi odlazi za Ameriku po novo mišljenje lekara a crno-beli su bez njega odigrali protiv Budućnosti i Lokomotive u ABA ligi i TOP 16 fazi EL.

Vest da se Terens Kinsi neće vraćati na parket do kraja sezone zatekla je ekipu Partizana u Krasnodaru gde je igrala duel 12. kola TOP 16 faze EL i doživela deveti poraz.

U trenutku kada se od povrede oporavio Davis Betans, i kada su se navijači Partizana ponadali da će ekipa, koliko-toliko, biti jača u završnici sezone, stigla je vest o Kinsijevom odsustvu koja ponovo nadvija tamne oblake nad Humsku.

Ne propustite