Nema novca da naša srebrna olimpijka ode na EP!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.02.2013.
17:32
Izvor: Sportske.net

Ivana Maksimović, koja nas je prošlog leta na Olimpijskim igrama u Londonu obradovala osvajanjem srebrne medalje, izrazila je svoje nezadovoljstvo i razočaranje što po svoj prilici neće imati priliku da se oproba na Evropskom prvenstvu u Danskoj, zbog loš

Povezane vesti

Da li je sjaj srebra sa olimpijske medalje koju je u Londonu pre samo nekoliko meseci osvojila Ivana Maksimović toliko izbledeo, da nadležni u ovoj zemlji već ''dižu ruke'' od našeg najtrofejnijeg sporta?

Srpski strelci, naime, krajem ovog meseca trebalo bi da učestvuju na Evropskom prvenstvu u Danskoj, ali sudeći po onome što je Ivana Maksimović objavila na svom zvaničnom profilu na Fejsbuku, to takmičenje proteći će bez predstavnika naše zemlje!

''Želim da sa vama podelim svoju tugu i nezadovoljstvo povodom otkazivanja učešća srpske streljačke reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Danskoj krajem ovog meseca.

Loši finansijski uslovi, tačnije neizmireni dugovi ranijih godina doveli su do situacije kada ja, u svojoj najboljoj formi, nisam u mogućnosti da predstavljam svoju zemlju i za nju osvajam medalje.

Jos dva dana je ostalo do isteka roka, a ja se i dalje najiskrenije nadam da će odgovorni ljudi za ovu situaciju naći načina da reše problem i da ćemo moći Srbiju da predstavljamo na najbolji mogući način'',
napisala je Ivana na svojoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku, a preneo je i Streljački savez Srbije na svom sajtu.

Takođe je grupa trenera i strelaca uputila javni poziv za pomoć - otvoreno pismo predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, premijeru Srbije Ivici Dačiću i ministru omladine i sporta Srbije Alisi Marić.

Među njima su treneri Dragan Donević i Jelena Arunović, strelci Andrea Arsović, Damir Mikec, Andrija Zlatić, Zorana Arunović, Jasna Šekarić, Bobana Veličković, Dimitrije Grgić, Nemanja Mirosavljev, Stevan Pletikosić, Dragan Marković, Jelena Živković...


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.