Nemački špijun na treningu Hrvata!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 26.05.2014.
16:11
Izvor: Sportske.net

Na zatvorenom treningu Hrvatske reprezentacije u Bad Tacmansdorfu pojavio se i špijun iz Nemačke koga su primetili novinari Jutarnjeg lista koji prate pripreme hrvatske reprezentacije.

Povezane vesti

Sumnjivi gospodin pratio je treninge hrvatske reprezentacije u austrijskoj banji Bad Tacmansdorfu, stajao je kod ograde, gledao trening i zapisivao nešto u svoj notes.

Nekoliko minuta nakon što je primećen prišla su mu dvojica policajaca i upozorila su Nemca, ali je on odlučio da ne odustane.

Pokušao je da promeni lokaciju, ali je ponovo primećen od strane policajaca koji ga je ponovo upozorio, ovoga puta povišenim tonom.

Verovali ili ne, ovome nije bio kraj, nakon svega toga on se nekako progurao među hrvatske gastarbajtere koji posmatraju treninge kroz ''rupe u zidu'' i smestio se na samo nekoliko metara gde se i nalazi najviše policajaca.

Policajci nisu mogli da ga izbace sa tog prostora, s obzirom da su ljudska prava u Austriji veoma poštovana, a da se radi o javnoj površini.

Pitanje koje se postavlja jeste šta jedan Nemac radi na treningu Hrvatske? Da napomenemo, Hrvati igraju sa Brazilom, Meksikom i Kamerunom u A grupi.

nemacki spijun

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.