'Nervozni' Dražić presudio Jablonecu

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
16:40
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda savladali su češki Jablonec u novoj kontrolnoj utakmici koju su igrali u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Stare Karaburme upisao je prvu pobedu na pripremama u Antaliji, pošto je u drugoj kontrolnoj utakmici savladao češki Jablonec rezultatom 1:0 (1:0).

Nakon neinteresantnih uvodnih 20 minuta igre koja su protekla u međusobnom opipavanju pusla dva tima, usledio je period dominacije srpskog tima.

Odmah po preuzimanju inicijative OFK Beograd stigao je do gola koji je postigao rekovalescent Dražić. Mladi fudbaler našao se na meti kritika trenera Milanovića nakon poraza od Kubana zbog svog ponašanja ali je zato danas postigao svoj drugi pogodak na pripremama.

U 23. minutu Dražiću je asistirao Čavrić a ovaj je doneo prednost "Romantičarima" i, ispostavilo se, postavio konačan rezultat.

Mogao je OFK Beograd do ubedljivije pobede ali su mnogobrojne prilike, među kojima i penal koji je izveo Paločević, ostale nerealizovane.

Odbrana OFK Beograda je odlično funkcionisala na ovom meču i dozvolila Jablonecu da stvori samo jednu priliku, a iz te šanse su pogodili stativu.

Naredni protivnik "Romantičara" u Beleku biće ekipa Tereka iz Groznog koja se danas sastaje sa fudbalerima Vojvodine.

Ne propustite