Nezvanično: Markinjoš novi Parižanin

Autor: Đorđe Đokić
ponedeljak 15.07.2013.
20:00
Izvor: Sportske.net

Parižani se ne šale. Platiće 35 miliona evra Romi za Brazilca, koji će u toku naredna 24 sata potpisati 5-godišnji ugovor. Drugo veliko pojačanje PSŽ-a ovog leta.

Povezane vesti

Posle Kavanija, koji je na lekarskim pregledima u Parizu, PSŽ je po svemu sudeći završio posao i oko dovođenja Markinjoša, dosadašnjeg štopera Rome.

Iako još uvek nezvanične, informacije o dogovoru između sve tri strane dolaze iz uvek pouzdanih izvora, pa se može sa priličnom sigurnošću reći da je Brazilac novi stub odbrane Parižana.

Šeici će morati da plate Romi 35 miliona evra, a Markinjoš će potpisati 5-godišnji ugovor sa klubom iz francuske prestonice.

Ukoliko se pokaže kao istinita, vest će svakako rastužiti navijače Barselone na čijoj meti je takođe bio Brazilac. Sa druge strane, Barse je zainteresovana i za Luiza i za Tijaga Silvu, pa su sada veći izgledi da jedan od ove dvojice stigne na Kamp Nou.

Junajted, za koga se večeras saznalo da je takođe poslao ponudu za Markinjoša, bez obzira na najave teško može da se nosi sa Šeicima na finansijkom planu.

Da li je 35 miliona evra mnogo za 19-godišnjeg štopera sa jednom sezonom u Evropi, na vama je da procenite?

Čekamo zvaničnu potvrdu ovog transfera.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.