Nije Liverpul samo Suarez...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 10.12.2012.
10:32
Izvor: Sportske.net

Brendan Rodžers je oduševljen partijom koju je za vikend pružio Džondžo Šelvi, fudbaler sredine terena koji je više nego uspešno zamenio suspendovanog Luisa Suareza.

Povezane vesti

Glumeći napadača i obavljajući ulogu 'lažne devetke', 20-godišnji Šelvi je impresionirao svog trenera Rodžersa na utakmici protiv Vest Hema.

„Crveni“ su stigli do pobede nad „Čekićarima“, do pobede u kojoj je aktivno učešće uzeo Šelvi koji se i upisao u strelce na pomenutoj utakmici.

„Protiv Vest Hema se upravo video kvalitet našeg kolektiva. Pokazali smo da možemo da igramo i bez Luisa i da možemo ravnomerno da rasporedimo obaveze i zaduženja na terenu.“, rekao je Rodžers i posebno nahvalio 'lažnu devetku' Šelvija.

Smatram da je bio izvanredan.“

„Šelvi je kao momak od 20 godina obavljao ulogu napadača, te lažne devetke koja učestvuje i u zadaima na sredini terena i ulazi u šesnaesterac gde je bio konstantna opasnost za rivale. Bila je ovo sjajna utakmica za njega, utakmica u kojoj je ljudima pokazao svoj kvalitet i pokazao da je pred njim sjajna budućnost.“, rekao je Rodžers.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.