''Nije realno'' da Piksi bude selektor?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.05.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net

To je još jedna od poruka koju je iz Njujorka u ponedeljak uputio predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

Povezane vesti

Kako smo i objavili, Tomislav Karadžić se danas osvrnuo i na završetak borbe za šampionsku titulu u Srbiji, ali je i reagovao na najnovije spekulacije kako je navodno Dragan Stojković Piksi blizu klupe reprezentacije Srbije.

U razgovoru sa novinarima, predsednik FSS je naglasio da Ljubinko Drulović i njegov stručni štab imaju punu podršku svih u Savezu, ali da će se konačna odluka o tome ko će voditi ''Orlove'' u narednom kvalifikacionom ciklusu, doneti do 15. juna.

''Nije bilo nikakvih razgovora na temu selektora sa gospodinom Stojkovićem u Lisabonu. Mi smo nedvosmisleno rekli da aktuelni stručni štab ima našu podršku. Ne razmišljamo u ovom trenutku o nekom novom selektoru, jer su odluke Skupštine, FSS-a i svih organa sasvim jasne - da ćemo pitanje selektora rešiti polovinom juna i uveren sam da će tako i biti'', izjavio je Karadžić.

Ipak, nisu izostale ni pohvale na račun Piksija...

''Mi imamo pozitivno mišljenje i o gospodinu Stojkoviću i o Mihajloviću, ali to su kombinacije koje su u ovom trenutku nerealne'', poručio je Karadžić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.