Nije teško biti fin...

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.06.2013.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mlade reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine remizirale su u prijateljskom susretu igranom na stadionu "Tušanj" u Tuzli a fudbalska predstava dve selekcije nije jedino što je bilo za pohvalu. Interesantan detalj izdvojio se pre početka meča, kada je

Povezane vesti

Siniša Mihajlović pokušao je da doprinese boljim odnosima među narodima na ovim prostorima time što je svojim fudbalerima naredio da aplaudiraju himnama protivničkih selekcija čega smo bili svedoci u Zagrebu.

Mnogi su mu zamerili zbog toga ali slika koja nam stiže iz Tuzle govori da potez selektora Srbije nije bio uzaludan jer postoje ljudi koji su spremni da prihvate lep gest i vrate istom merom.Ovoga puta publika na stadionu "Tušanj" u Tuzli pokazala je visok stepen kulture i vratila nadu da sa Balkana u svet mogu da odu lepe slike sa fudbalskih stadiona.

Pred početak prijateljskog meča koji su mlade reprezentacije Srbije i Bosne i Hercegovine igrale u Tuzli himni "Bože Pravde" aplaudirao je čitav stadion, čime je publika pokazala kako primitivizmu nije mesto na tribinama.

Nećemo reći ponašanje za pohvalu, već ponašanje koje retko viđamo a koje bi trebalo da bude uobičajeno!

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.