Nikolić: "Da 'Banjica' ostane neosvojiva"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.05.2013.
17:09
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić kazao je da će na pretposlednjem meču na domaćem terenu u tekućoj sezoni njegova ekipa pokušati da sačuva seriju nepobedivosti koja traje više od godinu dana.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

"Građevinari" se u okviru 27. kola Jelen Superlige sastaju sa ekipom Javora. Radu će to biti pretposlednji meč na domaćem terenu u tekućoj sezoni, a trener Marko Nikolić poručio je da bi bilo lepo kada bi njegovi izabranici sačuvali uspešan niz koji su kovali više od godinu dana na svom terenu.

"Za nas su sportski i takmičarski motivi prioritet i igraćemo do kraja. Želimo da nastavimo serijal uspešnosti na Banjici koji traje duže od godinu dana. Ogroman rad i entuzijazam nas je doveo do ovog polažaja na tabeli. I dalje će šansu dobijati igrači koji to zasluže bez obzira na starosnu dob. Neku su iskoristili svoju šansu više, neki malo manje i verovatno će još neko ime biti u protokolu do kraja prvenstva, odnosno na terenu će imati priliku da se pokaže, ali samo oni koji to zaista zasluže, jer nam nije cilj da upisujemo nekakve numeracije, već isključivo nagrađujemo one koji svojim radom i odnosom to zavrede" kazao je Nikolić.

Fudbaleri Javora nalaze se u neugodnom položaju jer su zbog loših rezultata u drugom delu sezone doveli sebe u poziciju da strepe za opstanak u ligi.

Zbog toga trener Rada sutrašnji meč doživljava ozbiljno i svestan je da neće biti lako savladati tim Mladena Dodića.

"Protiv Javora nas čeka veliko iskušenje  jer se radi o čvrstoj i kvalitetnoj ekipi i samo sa maksimalnim angažovanjem možemo stići do željene pobede" poručio je Nikolić.

Fudbaleri Rada dočekuju Javor u subotu na stadionu "Kralj Petar I" od 17 časova.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.