Nikolić: ''Ko zna koja gruba greška na štetu Partizana!''

Autor: Beta Beta
subota 05.04.2014.
21:15
Izvor: Beta

Trener Partizana Marko Nikolić ne beži od činjenice da je njegov tim igrao slabo protiv Vojvodine, ali ne može da sakrije ni ljutnju zbog dosuđenog penala za goste kojim su ''Lale'' stigle do boda.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je danas u Beogradu da su njegovi fudbaleri platili danak nervozi i zato odigrali nerešeno sa Vojvodinom u 22. kolu Super lige.

"Ovo je bila daleko najslabija utakmica Partizana. Polako počinje taj pritisak da uzima danak i to se najbolje videlo na današnjoj utakmici, gde smo se posle datog gola povukli. Bila je ovo čudna utakmica, previše nervozna, to je ono na čemu moramo da radimo", rekao je Nikolić.

Partizan je poveo sa 1:0, a Vojvodina je izjednačila iz spornog penala u nadoknadi vremena. Domaći tim je od 13. minuta imao igrača više, što nije uspeo da iskoristi.

Nikolić je kazao da je uspeo da smiri tenzije u svlačionici.

"Nije njima ni malo lako da održe čvrstinu i fokus. Sada je tri boda razlike, ali i dalje smo u igri... Naravno da je Partizan trebalo da pokaže mnogo više sa igračem više.

Nismo sebi smeli da dozvolimo da udjemo u takvu završnicu, ali ponovo ponavljam, nervozni smo, ali sudija je dodatno podigao tu nervozu od prvog minuta. Nismo uspeli da izdržimo taj pritisak danas",
rekao je Nikolić.

Penal je dosuđen kada je Branislav Trajković srušio Mijata Gaćinovića van šesnaesterca, ali je igrač Vojvodine pao u kazneni prostor.

"Nema više smisla da ja komentarišem bilo šta. Ako su dobre informacije koje imam, nije bilo ni 'j' od jedanaesterca i ovo je ne znam koja gruba greška na račun Partizana", rekao je Nikolić.

Trener Partizana nije želeo na pitanje novinara da prokomentariše sudiju Darka Bogdanovića.

"Mene taj čovek uopšte ne zanima. Ne mogu da se bavim takvim osobama. Ja sam njega štitio svojim telom po izlasku sa terena. Reakcija navijača je sve pokazala, ne znam ni zašto sam ga štitio", rekao je Nikolić.

Ne propustite