Nikolić: ''Mnogo nam je važna ova pobeda''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 22.04.2012.
23:04
Izvor: Sportske.net, kosarka.rs

Košarkaši kragujevačkog Radničkog večeras su bili ubedljivi u duelu sa Vojvodinom, a trener Nikolić je posle meča pohvalio atmosferu u hali, ali i otkrio zašto mu je bilo teško da vodi ekipu u ovom meču.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Miroslav Nikolić je zadovoljan trijumfom svoje ekipe nad Novosađanima, kao i podrškom sa tribina, ali je otkrio i neke detalje zbog kojih je ''izgubio konce'' tokom meča.

"Bilo je jako bitno dobiti ovaj meč. Za mene, jako teška utakmica za vođenje. Izgubio sam konce posle nekih gluposti, poput namernog faula Danila Mijatovića... 

Pohvalio bih ekipu Vojvodine, kvalitetan su protivnik, koji je uspeo da pobedi Partizan. Dobro je što imamo skor 2:0 sa njima, to će nam pomoći da ostvarimo naš cilj da budemo u prve tri ekipe'', izjavio je trener Radničkog.

Njegov kolega sa klupe Vojvodine Siniša Matić je čestitao Kragujevčanima na trijumfu, uz komentar da su njegovi igrači večeras previše grešili.

"Radnički je bio kvalitetniji protivnik. Oni su na svom terenu bili bolji od Partizana i Crvene zvezde, tako da nije bilo ni realno da pobedimo. Odigrali smo jako haotično u napadu, naši plejmejkeri su dosta grešili. Nemamo tu rutinu da igramo kad jurimo rezultat'', izjavio je Matić.

Ne propustite