Nikolić: "Naša mladost, naša snaga"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 07.12.2012.
16:38
Izvor: Sportske.net, fcrad.co.rs

Trener fudbalera Rada rekapitulirao je dešavanja u proteklom delu sezone u JSL i konstatovao da "Građevinari" mogu da budu više nego zadovoljni ostvarenim a da će mladost ekipe biti garant za buduće uspehe.

fcrad.co.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad završio je jesenji deo sezone u JSL na petoj poziciji iako je nakon sedam odigranih kola bio u trci za lidersku poziciju na tabeli sa "večitima".

Serija loših rezultata uticala je na to da Rad padne na tabeli ali je Marko Nikolić ocenio da je zbir svega što je urađeno zadovoljavajuć i garant da se na proleće može u nove pobede.

"Imali smo mladu grupu igrača koja nije ni kročila na terene Superlige a napravili smo fantastičan strat u prvenstvu koji je nametnuo teret, pre svega, medijski nerealnih očekivanja. Nakon toga je usledila serija loših rezultata, ne i igara, ali, kada se sve to sabere i oduzme, moramo biti više nego zadovoljni" kazao je trener Rada.

Nikolić je na konferenciji za medije više puta naglasio da Rad kao prosečno najmlađa ekipa u elitnom društvu nema imperativ osvajanja trofeja ali da to neće biti alibi već snaga koja će pokretati "Građevinare" u nastavku takmičenja u JSL.

"Nikakav imperativ ispred sebe nemamo, niko nikakva očekivanja ispred nas nije stavio ali iz mira, skromnosti i želje za pobedom došli smo tu gde jesmo i sa tim receptom ćemo nastaviti i od prvog dana sledeće godine. Mladost neće biti naš alibi za loše rezultate već snaga za nove pobede" zaključio je Nikolić.

Fudbaleri Rada sutra će odigrati poslednji meč u jesenjem delu sezone koji će imati prijateljski karakter a protivnik će biti ekipa Teleoptika.

Prvotimci koji su izneli najveći teret jesenjeg dela obaveza u JSL obaviće testiranja a priliku da se dokažu imaće oni sa manjom minutažom u minulom delu šampionata.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.