Nikolić: "Nema predaje"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 01.08.2013.
23:45
Izvor: Sportske.net

Trener novosadske Vojvodine Marko Nikolić kazao je nakon remija sa Bursom da pitanje plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope nije rešeno i da nema predaje u remiju koji je na programu za sedam dana.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da zadrže prednost u susretu sa Bursom, pošto su spletom nesrećnih okolnosti primili gol u 90. minutu meča u Novom Sadu, pa je susret završen remijem koji više odgovara gostima.

Iako je rezultat na kraju pomalo razočaravajuć, trener Vojvodine tvrdi da novosašanji neće odustati od borbe za plasman u plej-of fazu takmičenja jer im rezultat garantuje šansu za tako nešto.

"Nismo izdržali do kraja i to je jedini minus ove inače sjajne predstave. I da je ostalo 2:1 za nas ne bih mogao da kažem da nam to garantuje išta u revanšu, tako da i remi ostavlja otvoreno pitanje ko će dalje. Bio je to meč sa čudnim golovima, mi smo oba primili posle prekida, a moram da priznam da se pogodak Vulićevića retko viđa. Nismo uspeli da zabeležimo i petu evropsku pobedu, ali nema predaje, borićemo se idućeg četvrtka na stadionu Burse za prolaz u narednu rundu takmičenja" konstatovao je Nikolić.

Golove za Vojvodinu u prvom susretu sa Bursom postigli su Miroslav Vulićević i Abubakar Oumaru.

Ne propustite