Nikolić posle poraza: ''Pod velikim smo teretom...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.01.2014.
22:37
Izvor: Sportske.net, kkradnicki.rs

Košarkaši kragujevačkog Radničkog odigrali su sasvim solidno na gostovanju Himiku u Ukrajini, ali su u finišu ipak položili oružje pred domaćim timom.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Ekipa Miroslava Nikolića bila je ravnopravna u najvećem delu meča, tokom prvog poluvremena je uglavnom bila i u vođstvu, ali je domaći Himik u nastavku ipak uspeo da slomi otpor Kragujevčana i pobedom započne drugu fazu takmičenja u Evrokupu.

Posle poraza rezultatom 73:68, trener Radničkog je još jednom podsetio da nema veliki izbor igrača, da se u njegovoj ekipi i dalje oseća umor od napornog ritma mečeva i dugih putovanja, pa svojim izabranicima nije imao mnogo toga da zameri.

''Pod veoma velikim teretom je naš tim, igramo dva takmičenja, opet imamo duga putovanja, sve to utiče na igru. Ekipa nema mnogo igrača sa iskustvom igranja u Evrokupu, ali pružili smo dobru partiju.

U pripremi meča smo posebno obraćali pažnju na odbranu. U najvećem delu utakmice to je davalo rezultata, ali u poslednjim minutima igrali smo dekoncentrisano i tako izgubili na kraju. Igra je bila dobra, ali je rezultat loš'',
zaključio je Nikolić.

Ne propustite