Nikolić: "Respekt Bursi do početka meča"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 31.07.2013.
12:49
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener Vojvodine Marko Nikolić kazao je da će Novosađani pokušati da pronađu svoju fudbalsku istinu u duelu sa Bursom dajući srce na terenu u nadi da će to biti dovoljno da se eliminiše rival koji je novcem stvorio moćan tim.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u četvrtak dočekuju Bursu u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Marko Nikolić ukazao je dozu poštovanja turskom klubu ali je poručio da će ono trajati do prvog sudijskog zvižduka.

"Respektujući protivnika jer on to apsolutno zaslužuje jer, slobodno mogu da kažem, igramo utakmicu sa jednim planiranim učesnikom Lige Šampiona. Nama apsolutno ne nedostaje ambicija, ne nedostaje nam samopouzdanja pa ni sportske drskosti i želje da se nadmećemo sa jednim tako kvalitetnim protivnikom" rekao je Nikolić i dodao,

"Respektovaćemo Bursaspor sve do onog trenutka kada sudija odsvira početak utakmice. Od tog momenta jako ćemo verovati u sebe, svoje kvalitete, držati se jedan drugoga na terenu, izvaditi sve što imamo iz sebe i onda pokušati da potvrdimo ono što se više puta ponovilo u fudbalu i sportu uopšte, da sportska istina nije u količini novca koji se ulaže u prelazne rokove nego da je najvažnije ono što se događa u srcima i glavama igrača koji o pobedniku odlučuju na terenu" jasan je strateg Vojvodine.

Iz Novog Sada stiže informacija da bi sve raspoložive ulaznice za sutrašnji meč mogle da budu rasprodate već tokom današnjeg dana jer vlada ogromno interesovanje za duel sa Bursom.

Utakmica se igra na stadionu "Karađorđe" a početak je zakazan za 20 časova.

Ne propustite