Nikolić: "'Večitima' smeta kada sam iskren"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.06.2013.
10:59
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Nikolić priznao je da će pratiti finalnu seriju plej-ofa Agroživ Superlige ali je odustao od bilo kakve prognoze jer smatra da se "večiti" uvek naljute na njega kada progovori o njima.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Finalna serija plej-ofa Agroživ Superlige počinje večeras u hali "Pionir" a nju će pratiti i trener Radničkog iz Kragujevca, iako priznaje da mu nije do toga.

Radnički je bio najveći gubitnik u domaćoj ligi jer je ostao bez plej-ofa, a samim tim i bez plasmana u ABA ligu naredne sezone, pa Miroslav Nikolić ne krije da bi radije izbegao praćenje finala plej-ofa.

"Normalno da mi je teško, do guše smo u problemima. Ma gledaću finalnu seriju, iako mi nije do toga. Ne bih da bilo šta komentarišem o večitima. Kad god nešto iskreno kažem, naljute se i Zvezda i Partizan. Onda je bolje da ništa ne pričam. I šta više ima pametno da se kaže o njima" rekao je Nikolić u izjavi za "Sport".

Bez obzira na sve, Nikolić smatra da nas u finalu očekuje spektakl i velika neizvesnost.

"Učesnici finala su srpske sportske institucije, gromade... Kad god igraju, uvek je više od igre i neizvesno. Zato je nezahvalno prognozirati, tako je uvek kada igraju najbolji" konstatuje trener Radničkog.

Prvi meč finalne serije igra se večeras od 19 časova a domaćin je ekipa Partizana koja je izborila prvu poziciju u ligaškom delu sezone.

Ne propustite