Nikoliću drago, Milinković ljut na sudije

Autor: Beta Beta
subota 13.04.2013.
21:20
Izvor: Beta

Posle beogradskog derbija, trener Rada zadovoljan onim što su prikazali njegovi igrači, kao i rezultatom, dok trener ''Romantičara'' smatra da je pre pobedonosnog gola ''Građevinara'' Uroš Đurđević igrao rukom.

fcrad.co.rs
fcrad.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Marko Nikolić rekao je da mu je drago što je njegov tim nastavio seriju nepobedivosti na domaćem terenu, kao i da je timu falilo malo odlučnosti da ranije reši meč sa OFK Beogradom.

"Ova pobeda nosi specifičnu težinu jer smo produžili niz nepobedivosti na Banjici i dokazali da se ovde veoma dobro osećamo. Zadovoljan sam kako smo odigrali i mislim da smo zasluženo pobedili. Protivnik nije bilo ko, to je naš najveći sportski rival", rekao je Nikolić novinarima.

Rad je pobedio sa 1:0 u meču 23. kola i učvrstio se na petom mestu.

"Igrači su pokazali da vredno rade i drago mi je što smo se ovom pobedom primakli samom vrhu tabele... Nedostajali su nam danas veća odlučnost i bolji teren da ranije možda damo još neki gol i ranije rešimo meč", rekao je Nikolić.

Trener OFK Beograda Zoran Milinković bio je ljut posle meča na sudije, pošto je rekao da je Uroš Djurdjević pre postizanja gola igrao rukom.

Milinkovic

"Đurđević je sebi dao lep pas rukom kod gola i to su videli svi na stadionu, osim sudije Vlada Glođovića i njegovog pomoćnika. Ne bih hteo da umanjim ovim pobedu Rada, ali moram to da kažem zbog svojih igrača", rekao je Milinković.

Trener je ocenio da su glavni akteri meča bile sudije, a ne igrači.

"Suđenje je bilo ispod nivoa obe ekipe i arbitri su imali glavnu ulogu na utakmici. Ali, tako je to u srpskom fudbalu. Šta ćemo, idemo dalje", rekao je Milinković.

Ne propustite