Ninković - I Francuzi moraju da čekaju Zvezdinu titulu...

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.05.2014.
11:17
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde Miloš Ninković prošlog leta je stigao na Marakanu sa jasnom, ogromnom željom da sa crveno-belima osvoji šampionsku titulu ove sezone. Ovog leta bi mogao ponovo u inostranstvo.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

I sada, kada je ostao još samo jedan korak do toliko željenog cilja, dogodila se katastrofa sa poplavama u Srbiji, pa je šampionsko slavlje odloženo do daljnjeg.

Tako će Miloš Ninković morati još da sačeka na ostvarenje svoje velike želje, zahvaljujući kojoj smo ga ove sezone i gledali na domaćoj sceni, a ne u nekom evropskom klubu.

A poslednje informacije govore da rasplet u našoj Superligi i ishod Zvezdine borbe za titulu, željno iščekuju i u francuskom Evijanu, koji izgleda nameravaju da na leto ponovo vrate Ninkovića u njihove redove.

Podsetimo, Ninković je pre dolaska u Zvezdu odigrao polusezonu u ovom francuskom prvoligašu i ostavio sasvim solidan utisak, pa čelnici ovog kluba sada žele da obnove saradnju sa srpskim vezistom.

Za sada, Ninković je uzdržan po tom pitanju. Titula sa Crvenom zvezdom mu je i dalje najvažnija.

''Imam otvoren poziv trenera Evijana Paskala Dupraza da se vratim tamo, ali ne želim o tome da razmišljam do daljnjeg. Prioritet je da sa Zvezdom podignem pehar zbog čega sam se i vratio u Srbiju i nadam se da je taj dan blizu. Ovaj tim je mnogo dao da Zvezda bude najbolja u Srbiji'', izjavio je Ninković, a prenosi ''Sport''.







Ne propustite