Ninković: ''Još samo da obuzdam svoj prgavi temperament...''

Autor: Darko Mitrović
utorak 01.05.2012.
19:20
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Mladi vezista Partizana u Čačku pokazao zbog čega ga smatraju velikom nadom crno-belih. I sam je zadovoljan onim što je prikazao u ubedljivom trijumfu svog tima, ali poručuje da će tek prikazivati ono što se od njega očekuje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nikola Ninković je svojim asistencijama protiv Borca značajno doprineo da Partizan ubedljivom pobedom obeleži osvajanje pete uzastopne titule.

Duga pauza zbog mononukleoze sada je i definitivno prošlost i ne bi bilo iznenađenje da talentovani fudbaler već od jeseni učvrsti svoju poziciju u prvom timu Partizana.

''Prezadovoljan sam načinom na koji sam iskoristio ukazanu šansu, iako sam pored dv e asistencije i ja mogao neki put da pogodim mrežu. Nadam se da nisam razočarao sve one koji veruju u mene, počev od porodice i prijatelja, preko sadašnjeg i bivšeg trenera i učitelja iz mlađih kategorija do velikog Saleta Ilića'', konstatovao je Ninković.

Naravno, svestan je da ima još stvari na kojima treba da radi, a po njegovim rečima, jedna od njih je i ''obuzdavanje prgavog temperamenta''.

''Tek ću ja da budem igračina. Već sam posle oporavka od bolesti popravio neke stvari radeći sa prvim timom. Osim toga, pokušavam i da obuzdam svoj prgavi temperament. Nepromišljene reakcije su me i do sada koštale nekih stvari, a sada kao profesionalac moram da raskrstim s njima'', priznaje Ninković. 


 


Ne propustite