Ninković - Koja strana medalje će prevagnuti?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.09.2013.
22:16
Izvor: Sportske.net

Nedisciplina koju je talentovani Nikola Ninković pokazao u Užicu samo je novi dokaz da se u procesu prevaspitavanja mladog reprezentativca Srbije nije daleko odmaklo. Trener Rašović vidi u Džigiju probleme koje je imao sa Mitrovićem i nada se da će i vezi

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Nikola Ninković pokvario je pozitivan utisak koji je šampion Srbije stvorio pobedom u Užicu. Poznato je da je mladi reprezentativac Srbije zaslužio crveni karton zbog raspravke sa arbitrom Mažićem u tunelu stadiona u gradu na Đetinji čime je spisak svojih gluposti povećao na preko deset od kada je postao prvotimac crno-belih.

Trener Vuk Rašović vidi u Ninkoviću Aleksandra Mitrovića čije su partije takođe bile u drugom planu zbog problema sa kontrolisanjem temperamenta.

"Kada sam seo na klupu Partizana, imao sam identičan problem sa Aleksandrom Mitrovićem. Sada je lako pričati kako smo radili s njim i koliko smo pričali. Nadam se da je tek suvišna priča kakav je igrač i potencijal" kazao je Rašović a prenose "Novosti".

Sad je na redu Nikola Ninković ali je sve izvesnije da sa mladim vezistom proces prevaspitavanja neće ići tako lako.

"Nikola Ninković je identičan. Ali to je ona strana medalje na kojoj su njegovi igrački kvaliteti. A i ovi problemi koji se pojavljuju kao da su kopija onoga što smo imali van terena sa Mitrovićem. Sa njim smo uspeli, a voleo bih da uspemo i sa Ninkovićem" istakao je strateg Partizana.

Pitanje koje se nameće je postoji li recept za tako nešto?

"Konstantno mu ponavljam da je komunikacija kao dvosmerna ulica. Našu podršku ima, najbolju nameru može da vidi i oseti, a sada očekujemo da nam se iz suprotnog pravca pokaže najbolji Nikola Ninković" objašnjava Rašović.

Suspenzija koja sasvim izvesno očekuje Ninkovića mogla bi da posluži veznom fudbaleru kao poslednja opomena pre no što svoju karijeru i ono što je uloženo u njega pošalje u jednosmernu ulicu iz koje nema povratka.

Ne propustite