Ninković: ''Zvezda zaslužila titulu! Samo mi znamo šta smo izdržali...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.05.2014.
17:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dan posle šampionskog slavlja na Marakani, jedan od najboljih fudbalera Crvene zvezde ove sezone zahvaljuje svima koji su doprineli tom uspehu i uverava da su crveno-beli potpuno zasluženo novi šampioni.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda, danposle...

Veliko zadovoljstvo, ali i olakšanje, posle šest sezona u kojima su crveno-beli gledali u leđa svom najvećem rivalu.

Ovog proleća je, eto, došlo vreme da Zvezda ponovo slavi titulu, 26. u klupskoj istoriji, a jedan od najzaslužnijih što je to tako, svakako je Miloš Ninković, sjajni vezista Crvene zvezde, koji je prošlog leta jasno i glasno svima stavio do znanja kako na Marakanu nije došao zbog novca, već zbog ostvarenja dečačkog sna - osvajanju titule sa crveno-belima.

''Ako se sećate mojih prvih reči po dolasku u Zvezdu, rekao sam da nisam došao da budem najbolji strelac ili asistent, da nisam došao da sam pobedim sve, već da pomognem koliko mogu da vratimo titulu na Marakanu, i zahvaljujem se navijačima, saigračima i trenerima, jer nikada u karijeri nisam imao ovakav krug ljudi oko sebe'', istakao je Ninković za klupski sajt.

Zavisno od toga ko za koga navija, mogli su se čuti različiti komentari po pitanju šampionske trke ovog proleća, ali Ninković nema ni najmanju dilemu - Zvezda je potpuno zasluženo osvojila titulu.

''Posle svega što smo proživeli ove sezone, mislim da smo stvarno zaslužili ovu titulu. Samo mi igrači znamo kroz šta smo sve prolazili i šta smo sve izdržali. Ovaj trofej je zasluga svih: navijača, igrača i svih koji su bili u svlačionici'', zaključio je Miloš Ninković.






Ne propustite