Ninkovićeva fer ponuda Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.06.2014.
21:54
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Posle najnovijih dešavanja u Crvenoj zvezdi i diskvalifikacije našeg najtrofejnijeg kluba iz Evrope, za očekivati je značajno osipanje šampionskog igračkog kadra. Hoće li Miloš Ninković započeti seriju odlazaka?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Naime, posle večerašnjeg zasedanja Upravnog odbora Crvene zvezde, na kome se ništa ''epohalno'' nije dogodilo, u medijima se spekuliše kako je sjajni vezista crveno-belih Miloš Ninković podneo zahtev za raskid ugovora sa klubom, ali će Zvezdi navodno oprostiti celokupan iznos dugovanja.

Ninković nije, poput nekih njegovoh saigrača, tražio raskid ugovora pred Arbitražnom komisijom, već se sa tim zahtevom obratio upravi kluba, kako bi što pre bio slobodan u izboru nove sredine.

S obzirom na maksimalnu korektnost Ninkovića prema Crvenoj zvezdi ove sezone, za očekivati je da će mu klub izaći u susret.

Podsetimo, Ninković je na Marakanu stigao prošlog leta, potpisao ugovor na 1+1 godinu, sa jedinom željom i ambicijom da pomogne crveno-belima da vrate šampionski pehar u svoje vitrine i prekinu šestogodišnju dominaciju Partizana.

Želja mu se ispunila, ali pošto najverovatnije neće moći da sa Zvezdom igra i u kvalifikacijama za Ligu šampiona, logična je njegova odluka da se ovog leta rastane sa crveno-belima.

Pitanje je samo koliko će još igrača poći njegovim stopama...






Ne propustite