Ninkoviću "abolicija"?

Autor: Boris Jovanović
petak 19.10.2012.
08:35
Izvor: Sportske.net

Partizan izgleda neće kazninti Nikolu Ninkovića zbog ponašanja posle utakmice u Kruševcu. U Humskoj kažu da je talentovani igrač emotivan i da je uvideo greške...

Povezane vesti

Mnogo se buke diglo oko Nikole Ninkovića nakon incidenata protiv Engleske, tim pre što to nije njegov prvi ispad. Sećate se verovatno svađe sa Mitrovićem iz doba u omladinskoj reprezentaciji, ućutkivanja publike, ali i nedavnog pokušaja da se obračuna sa Sašom Stamenkovićem posle duela sa Nefčijem.

Posle meča iznervirani Savo Milošević mu je poručio da će na hlađenje u reprezentaciji jer je već upozoravan na ponašanje, a u Partizanu su razgovarali sa svojim "biserom".

Izgleda da će, kada je klub u pitanju proći bez kazne.

"Ne slažem se da kaznimo Ninkovića, već da mu pomognemo. Krivi smo koliko i on, u pitanju je posebno emotivan momak koji teško doživljava poraz. Najlakše je sve svaliti na njega",
rekao je "Sportu" Ljubiša Tumbaković, direktor Partizana.

Potvrđeno je da je i trener Vermezović razgovarao sa Ninkovićem, da mu je skrenuta pažnja na greške, ali i da na tome ostaje.

"Samo sam pokušao da objasnim Rouzu da nije lepo da provocira publiku"
, rekao je Ninković posle meča.

Za razliku od kluba, FSS bi mogao i da ga kazni, pominje se suspenzija, ako se utvrdi njegova odgovornost u čitavom slučaju. Otpočela je istraga, videćemo kako će se cela priča završiti.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.