Nišlije igraju za navijače!

Autor: Miloš Marković
petak 27.09.2013.
14:49
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Radnički iz Niša spremio je niz pogodnost zasvoju vernu publiku u narednom periodu.

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Naime, prva akcija u nizu predstavlja promotivnu ulaznicu za 2 meča Radničkog!

Naime, fudbalski klub Radnički spremio je pogodnost za sve svoje navijače koji planiraju da dođu na stadion sledeće nedelje, kada Nišlije igraju sa Vojvodinom i Jagodinom.

U ponedeljak, 30. septembra na biletarnici hale Čair počeće prodaja promotivne karte za oba meča, koji su na programu 2. oktobra (Vojvodina) i 5. oktobra (Jagodina).

Cena promotivne karte za južnu tribinu je 200 dinara, a za istočnu ili zapadnu po 500 dinara.

Ove karte će imati dve perforacije (dva odsečka) i na svakom će pisati za koju utakmicu važi. Prvi isečak će važiti za meč sa Vojvodinom, a drugi za susret sa Jagodinom. Karte neće biti personalizovane i može jedna osoba iskoristiti za prvi meč, a neko drugi za drugu utakmicu.

Od ponedeljka u prodaji će biti SAMO promotivna karta za oba meč, dok će pojedinačne karte za meč sa Jagodinom biti u prodaji pred taj susret.

Cene će biti kao i do sada, 150 dinara za južnu i po 300 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

Druga u nizu akcija podrazumeva"Đački sever" i besplatan ulaz za starije od 65 godina.

Đaci osnovnih škola će uz pokazanu đačku knjižicu i u pratnji jednog roditelja ili staratelja moći da uđu besplatno na severnu tribinu tokom cele fudbalske sezone, osim kada su mečevi sa Partizanom i Crvenom zvezdom iz bezbednosnih razloga.

Severna tribina je rezervisana isključivo za roditelje sa decom, dok deca koja nisu krenula u školu i dalje imaju besplatan ulaz na svim tribinama uz pratnju roditelja ili staratelja.
 
Takođe, za sve ljubitelje Radničkog starije od 65 godina klub je obezbedio besplatan ulaz, ali samo na zapadnu tribinu. Potrebno je da se na ulazu pokaže lična karta i da se posle uživa u fudbalu.

Ne propustite