Nišlije najavljuju jak otpor Partizanu

Autor: Darko Mitrović
utorak 21.05.2013.
19:17
Izvor: Sportske.net, kls.rs

Košarkaši niškog Konstantina u sredu od 20 časova u hali ''Čair'' dočekuju aktuelnog šampiona i lidera Superlige, ekipu Partizana, u utakmici pretposlednjeg, 13. kola.

kls.rs
kls.rs

Povezane vesti

Crno-beli su apsolutni favoriti u ovom meču, a u redovima niškog superligaša veruju da mogu da pruže dostojan otpor lideru na tabeli.

Plejmejker Konstantina Filip Dumić priznaje da je njegovu ekipu već stigao umor od naporne sezone, ali se nada da će pune tribine ''Čaira'' dati Nišlijama dodatnu snagu da što skuplje ''prodaju kožu''.

''Nadamo se da će tribine bili popunjene kao protiv Crvene zvezde i da će atmosfera biti odlična i prijatna za jednu dobru utakmicu.

I u prvom delu smo pokazali da možemo da se nosimo i sa najjačima, gde nam na kraju, uz pad koncentracije, protivnici naprave odlučujuću prednost, tako da se nadam da ćemo i na ovoj utakmici pokazati borbenost i parirati šampionu na što bolji način, koji će sa tribina imati i podršku svojih navijača.

Bila je ovo duga sezona za nas, već je došlo do velikog umora igrača, ali ćemo skupiti snage da i u ova preostala dva kola ostavimo dobar utisak na veoma dobru sezonu koju smo imali za nama i ispariramo šampionu na pravi način'',
izjavio je Dumić, a prenosi zvanični sajt lige.

Ne propustite