Njeguš i Dodić složni - Javor imao više sreće

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.11.2012.
20:47
Izvor: Sportske.net

Posle senzacionalne pobede nad Partizanom, fudbaleri čačanskog Borca nisu uspeli da naprave još jedan korak ka završnici nacionalnog Kupa.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Iako su igrali pred svojim navijačima, Čačani nisu uspeli da izbore plasman u polufinale Kupa, posle poraza u penal seriji od ekipe Javora.

Trener Čačana Zoran Njeguš smatra da je njegov tim odlično odigrao svih 90 minuta, ali da im je ''sreća okrenula leđa''.

''Penali su rulet u kome su gosti imali više sreće. Mislim da smo dobro igrali svih 90 minuta i prava je šteta što nismo postigli gol. Sreća nam je okrenula leđa, ali tako je to u fudbalu. Ne ljutim se naravno na naše mlade igrače koji su bili neprecizni sa bele tačke, kao i na one starije koji nisu preuzeli odgovornost. Ostaje da se što pre oporavimo jer nas već u nedelju očekuje derbi sa Napretkom'', izjavio je Njeguš.

Njegov kolega sa klupe Ivanjičana Mladen Dodić se složio sa takvom ocenom, uz naravno, zadovoljstvo zbog plasmana njegovog tima u polufinale Kupa, što je istorijski uspeh kluba iz Ivanjice.

''Mislim da su gledaoci posmatrali jednu dobru i korektnu utakmicu. Moram reći da smo u regularnom toku imali dosta sreće, jer su Čačani dva puta pogađali okvir gola. Imali smo i mi svojih prilika i moram čestitati svojim igračima na istorijskom plasmanu, a Borcu želim puno sreće u nastavku prvenstva i da se sledeće godine ponovo nađe među superligašima'', zaključio je Dodić.

Ne propustite