Njukasl, pa Tuluz - Voždovac predstavio još jedno pojačanje!

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 14.09.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Posle saradnje sa Njukaslom od kojeg su pozajmili Rodriga Vilku, "zmajevi" završili pregovore sa osvajačem francuskog Kupa.

FK Voždovac
FK Voždovac

Povezane vesti

Fudbaler Tuluza Džunior Flemings prešao je danas na jednogodišnju pozajmicu u Voždovac.

"Znao sam da dolazim u najmlađi tim u Evropi. Istraživao sam malo o klubu, igračima, rezultatima u prošlosti. Tim mi je na prvom mestu i daću sve od sebe da kao ekipa napravimo što bolje rezultate", rekao je Flemings za klupski sajt.

Flemings je 27-godišnji krilni fudbaler sa Jamajke, koji je počeo karijeru u Tivoli Gardensu, a zatim je igrao za Njujork Red Buls, Tampa Bej, Finiks Rajzing i Ledžion, odakle je prošlog januara prešao u Tuluz. 

 "Nikad nisam igrao na ovakvom stadionu, koji se nalazi na krovu tržnog centra, izgleda veoma kreativno. Imam iskustvo igranja na veštačkoj travi, prija mi, jer tako i moja brzina može da dođe do izražaja", naveo je Flemings. 

 Za reprezentaciju Jamajke Flemings je odigrao 26 utakmica i postigao četiri gola. Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević rekao je da je ekipi nedostajao igrač na poziciji desnog krila i drugog centralnog napadača i da je zbog toga izabran Flemings. 

 "Dolazi iz takmičarskog ritma, tako da se nadamo da će pomoći našem mladom timu da iskaže u potpunosti potencijal. Dugo smo pregovarali sa njim i francuskim klubom. Očekujemo da vrlo brzo prihvati sve zahteve i principe igre i sigurni smo da smo napravili dobar posao", dodao je Leontijević.

Ne propustite

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak