Nole: "Jelena me čini kompletnim"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 09.07.2013.
23:55
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković završio je svoj boravak u Londonu humanitarnom večerom koju je organizovala njegova fondacija a nakon koje je otkrio da ga je, pored porodice, njegova devojka Jelena učinila komletnom osobom zbog čega joj duguje veliku zahvaln

Povezane vesti

Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, kaže ona narodna. Da je tako potvrdio je i Novak Đoković koji svojim držanjem čini i Srbiju boljom zemljom i popravlja njen imidž.

Ipak, Nole nakon svih velikih uspeha, i onih koji tek predstoje, nije zaboravio da ogromnu količunu zahvalnosti izrekne na račun osobe koju često viđamo kako se zajedno sa njim raduje prilikom uspeha i tuguje kada doživi neuspeh.

"Posebno hvala dugujem mojoj Jeleni, na velikoj pomoći u životu i karijeri. Hvala joj na ljubavi koju ćemo deliti celog života, nadam se. Ona je moja ogromna podrška i neko ko me čini kompletnim" rekao je Novak Đoković nakon humanitarne večere u Londonu.

Najbolji tenise sveta na taj način je nastavio da širi spisak vrlina koji je i bez ovakvih izjava i priznaja za ono što mu znači njegova lepša polovina bio dugačak.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.