Nove presude protiv Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.09.2013.
11:21
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Arbitražna komisija JSL donela je još četiri presude u korist bivših fudbalera i članova stručnog štaba Crvene zvezde. Klub iz Ljutice Bogdana moraće da plati više od 50.000 evra Urošu Ćosiću i Stevanu Reljiću, ali i dvojici bivših članova stručnog štaba.

Povezane vesti

Još četiri presude Arbitražne komisije Jelen Superlige završene su u korist onih koji su potraživali svoja dugovanja od FK Crvena zvezda.

Poslednji u nizu koji će morati da budu namireni biće Uroš Ćosić i Stevan Reljić, kao i dvojica bivših trenera Dušan Kljajić i Predrag Katić.

Od navedene četvorice, Zvezda će najviše izdvojiti za namirivanje potraživanja Uroša Ćosića. Fudbaleru Peskare na račun će leći više od 40.000 evra na osnovu potraživanja iz ugovora.

Stevan Reljić imao je jedan od najslabijih ugovora sa vicešampionom Srbije pa njegova potraživanja na osnovu raskida saradnje neće biti previsoka. Ipak, i Reljić će dodatno olakšati kasu crveno-belih koja i onako zjapi prazna.

Uz dvojicu navedenih fudbalera, Zvezda će morati da namiti i dugovanja koja ima prema bivšim trenerima Dušanu Kljajiću i Predragu Katiću. Klub je dužan da dvojici trenera isplati oko 4000 evra pa će ukupna suma koja se potražuje od Zvezde u ova četiri slučaja premašiti 50.000 evra.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.