Novi huliganski pir! Haos na utakmici Panatinaikos - PAOK!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.05.2014.
09:52
Izvor: Sportske.net

Još nisu izbledele slike sa nedavne utakmice između PAOK-a i Olimpijakosa, kada su su jedva stvoreni uslovi da se meč odigra, a večeras iz Grčke stižu još drastičnije scene koje dodatno svedoče o sve većem problemu huliganizma u Evropi.

Beta/AP Photo/InTime Sports
Beta/AP Photo/InTime Sports

Povezane vesti

Utakmica između Panatinaikosa i PAOK-a igrana je u okviru drugog kola plej-of faze takmičenja, ali su umesto fudbalera i njihovog umeća, ponovo u prvi plan izbili navijački neredi, zbog kojih je i ovaj meč jedva odigran do kraja, uz kašnjenje od oko pola sata.

Greece Soccer

Slike i priloženi snimak dovoljno govore šta se zapravo dešavalo u Atini večeras, letele su stolice i sve ostalo što se huliganima našlo pod rukom, ima povređenih, a ako nekoga zanima rezultat ove utakmice, pobednika nije bilo, završeno je 1-1, ali je utisak da su svi ljubitelji fudbala u pravom smislu te reči - još jednom poraženi.

Svi smo takođe videli šta se dešavalo i u subotu u Italiji, uoči finala Kupa, između Napolija i Fiorentine, kada je trofej koji su Napolitanci osvojili ostao u dubokoj senci krvavih nereda razjarenih navijačkih grupa...

foto: beta


Επεισόδια στην Λεωφόρο (Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ4/5) by kokoretsi

Ne propustite