Novi Inter?

Autor: Boris Jovanović
utorak 01.05.2012.
10:13
Izvor: Sportske.net

Stramaćoni bi mogao da ostane, bez obzira na to hoće li se dokopati trećeg mesta. Morati žrtvuje Snajdera i Maikona?

Povezane vesti

Sve su veće šanse da Andrea Stramaćoni ostaje na klupi, a procena Intera je da mu treba pružiti šansu, tim pre što će uslediti podmlađivanje ekipe.

Inter želi da proda Maikona i Snajdera, interesanata će biti mnogo, ali čini se da jedino ruski klubovi mogu da plate ono što traže "nero - azuri".

Kada su u pitanju pojačanja, prioritet su spoljne pozicije u odbrani, na desnoj strani Inter insistira na Isli, levo na Kolarovu. Ako ne budu mogli da kupe Srbina, okrenuće se Kolumbijcu Armeru.

Mnogo se naredne godine očekuje od Gvarina u sredini terena, veći deo "senatora" uključujući i Stankovića ostaje, a najveće promene pretrpeće napad.

Siguran je jedino Milito, Stramaćoni želi Zaratea, a Laciju će u zamenu biti ponuđen Pacini. Takođe, u Interu nisu zadovoljni Forlanom, ali on ima primanja oko 7 miliona evra, teško da će naći klub koji će ga toliko plaćati.

Kao Militovog naslednika u Interu vide Destra, igrača koji je eksplodirao u Sijeni, a karijeru je počeo baš u fudbalskoj školi "crno - plavih".


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.