Novi logo na Barsinom dresu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.11.2012.
21:31
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Barselona objavio je da će od naredne sezone na dresu tog kluba stajati logo "Katar Ervejsa" umesto trenutnog "Katar Fondacija".

Povezane vesti

Barselona je 2010. godine postigla dogovor o generalnom sponzorstvu sa kompanijom "Katar Sport Investments" i on je na snazi do 2015. godine.

Ta komapanija u svom sklopu ima više "manjih" koje kroz međusobne dogovore mogu koristiti Barselonin dres za reklamiranje.

Tako je između "Katar Fondacije" i "Katar Ervejsa" postignut dogovor da u sezoni 2013/2014 na prednjem delu dresa katalonskog kluba stoji logo avio kompanije umesto "Katar Fondacije".


"Basrelona i Katar Sport Investments dogovorili su se da od sezone 2013/2014 na klupskim dresovima stoji logo Katar Ervejsa. Odredbe ugovora koji je potpisan 2010. podrazumevale su da naši partneri mogu da zatraže promenu logoa na dresu i to je sada učinjeno" stoji u saopštenju fudbalskog kluba Barselona.

Sandro Rosel istakao je da je prezadovoljan novim vidom saradnje sa još jednom katarskom kompanijom a "Katar Fondacija" nastaviće da sarađuje sa Barselonom na drugim projektima.

Pre Katrana Barselona pet godina nije želela da zarađuje reklamirajući kompanije na svom dresu pa je tako UNICEF-u plaćeno da se na "grudima" Barsinih igrača nalazi logo te humanitarne organizacije.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.