Novi remi "Lala" na debiju Marka Živkovića

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.02.2014.
17:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine odigrali su četvrti kontrolni meč na pripremama u Antaliji a trći put za redom upisali su remi. Jedina razlika u odnosu na duele sa Tomom i Sigmom je to što je u remiju sa Tiraspoljom bilo golova.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada nastavio je sa odigravanjem kontrolnih mečeva u sklopu priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi a poslednji protivnik "Lala" bila je ekipa Tiraspolja iz istoimenog moldavskog grada.

Izabranici Sose Babića vezali su treći uzastopni remi ali su ovoga puta viđeni golovi, za razliku od duela sa Tomom i Sigmom koji su završeni bez golova.

Ovoga puta Vojvodina je remizirala sa Tiraspoljom rezultatom 1:1 (0:0) a oba gola viđena su u poslednjih 20 minuta utakmice.


Drugoplasirani tim moldavskog šampionata poveo je u 70. minutu golom Novikova, a remi Vojvodini doneo je Novaković u 86. minutu susreta.

Treba reći da je za ekipu Vojvodine danas debitovao i Marko Živković, doskorašnji desni bek Partizana koji je nedavno dogovorio saradnju sa Novosađanima a u Antaliju stigao u petak uveče.

Vojvodina:
Jovanić (Rockov), Nikolić (Živković), Nastić (Popara), Đurić (Pankov), Babić (Novaković), Radoja (Ivanić), Poletanović (Tumbasević), Milinković-Savić (Vranješ), Alivodić (Spremo), Veselinović (Ilić), Gaćinović (Stojanović)

Ne propustite