Novi šok - Šumaher u komi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.12.2013.
23:13
Izvor: Sportske.net

Posle nesreće koju je u nedelju doživeo na skijanju u Francuskoj, o zdravstvenom stanju legendarnog vozača Formule 1 stizale su oprečne informacije tokom večeri. Najnovija je da se Šumaher nalazi u komi i da je ustanovljeno krvarenje u mozgu...

Povezane vesti

Naime, sa klinike u Grenoblu, gde je Šumaher hitno prevezen posle nesreće, u nedelju uveče stiglo je zvanično saopštenje u kome je potvrđeno da su povrede glave ozbiljne, da je podrvrgnut hitnoj hirurškoj intervenciji i da se nalazi u kritičnom stanju.

Kao što smo i objavljivali tokom dana, Šumaher je tokom skijanja na francuskim Alpima izleteo sa staze i glavom udario u stenu, a još teže posledice sprečila je činjenica da je nosio zaštitnu kacigu.

U bolnicu je prevezen u polusvesnom stanju, činilo se da povreda ipak nije toliko ozbiljna da bi mu život bio ugrožen, ali nažalost, njegovo stanje je zabrinjavajuće.

Tokom večeri, putem društvenih mreža oglašavaju se brojne ličnosti iz sveta sporta, upućujući poruke podrške legendarnom vozaču Formule 1.

''Molim se za tebe, brate moj! Želim ti brz oporavak! Bog te blagoslovio Mihaele'', napisao je doskorašnji vozač Ferarija Felipe Masa na Tviteru.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.