Obradović - Jesenas među najboljima, sad ''greje klupu'' u Partizanu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 05.05.2014.
23:17
Izvor: Sportske.net

Dolazak Milana Obradovića prošlog leta mnogi su skeptično dočekali, pre svega zbog njegovih poznih igračkih godina, ali ih je on sve brzo razuverio. Međutim, ovog proleća je slika znatno drugačija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iskusni defanzivac Partizana je u prvom delu sezone često impresionirao svojim partijama i intervencijama, kojima je na nekoliko mečeva ''vadio kestenje iz vatre'' i sprečavao ''već viđene golove'' rivala.

Bilo je evidentno da se sjajno uklopio u ekipu koju je tada vodio Vuk Rašović, ali je imao i jedan veliki kiks u 145. večitom derbiju, kada je njegov autogol odlučio pobednika.

Nekako od te utakmice počeo je i njegov pad forme, a ovog proleća je često bila vidljiva njegova nervoza na terenu, dok igra nije bila na nivou one iz većeg dela jeseni.

Posledica toga je ''selidba'' na klupu za rezerve, pa ga na poslednje dve utakmice nismo videli na terenu u ekipi Partizana.

Tim povodom, Obradović je dao izjavu ''Novostima'' u kojoj ne želi da osporava pravo treneru Nikoliću da sastavlja tim po svom nahođenju, ali i nagoveštava skori odlazak iz Partizana.

''Nije moje da komentarišem odluke stručnog štaba. Suviše dugo sam profesionalac. Moje je da vredno treniram i čekam svoju priliku. Ali, meni se još igra fudbal. Ako se pojavi neka povoljna i konkretna ponuda, nastavljam karijeru u Srbiji ili u inostranstvu'', zaključio je Obradović.


Ne propustite