Obradovića razočarala domaća liga?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.11.2013.
21:43
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Tragičar 145. "večitog derbija" Milan Obradović nije želeo da komentariše kvalitet fudbala u domaćoj ligi ali je na indirektan način potvrdio da priče koje je slušao pre dolaska u Humsku nisu bile istinite.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli su u sredu pripreme za završetak jesenjeg dela sezone koji će završiti na liderskoj poziciji na tabeli budu li ostvarili sve tri pobede na predstojećim utakmicama sa Voždovcem, Spartakom i Čukaričkim.

Defanzivac crno-belih Milan Obradović kazao je da bodovni saldo i igra ekipe nisu na nivou ali da je pozitivna okolnost to što šampion i dalje stvari u svojim rukama.

"Razlika nije velika a na tri utakmice do kraja jesenjeg dela sezone utisak je da je igra mogla da bude bolja a bodovni saldo veći" kazao je Obradović i dodao,

"Bitno je da je i dalje sve u našim rukama i da imamo bodovnu prednost. Na nama je da do kraja slavimo na sve četiri utakmice, računajući i onu u kupu, a onda ćemo po završetku jesenjeg dela sezone da sednemo i izvršimo detaljnu analizu urađenog" istakao je Obradović.

Partizan i Crvena zvezda posle dugo godina ne dominiraju u domaćem šampionatu a mnogi tvrde da je razlog tome manjak kvalitetnih igrača u redovima "večitih".

Obradović nije želeo da komentariše tu konstataciju ali je na indirektan način priznao da je i sam razočaran kvalitetom lige.

"Nisam previše kompetentan da govorim o kvalitetu fudbala ali moram da priznam da je ono što sam slušao pre dolaska jedno, a da sada kada igram vidim nešto drugo" zaključak je štopera Partizana.

Crno-bele u nastavku sezone očekuje gostovanje Voždovcu na Vračaru a potom i duel sa Spartakom pred praznim tribinama.

Tačka na jesenji deo sezone biće stavljena gostovanjem na Banovom Brdu a potom i u Subotici gde će crno-beli pokušati da se izbore za plasman u polufinale nacionalnog Kupa.

Ne propustite