Od nečega se živeti mora...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.08.2012.
18:17
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Trener Partizana potvrdio je danas novinarima da je Nikola Aksentijević otišao u Holandiju na finalizaciju dogovora sa Viteseom, ali i dodao da bi trebalo da bude u timu u četvrtak protiv Tromsa. Vermezović s jedne strane žali zbog takvog epiloga, ali i i

partizan.rs

Povezane vesti

I pored najava da se crno-beli ove sezone okreću afirmaciji fudbalera iz svoje škole, jedan od njih, koji je bio među najistaknutijima, Nikola Aksentijević, već pakuje kofere i seli se u Holandiju, u ekipu Vitesea.

Trener Partizana Vladimir Vermezović je ovu informaciju potvrdio u razgovoru sa novinarima, dodajući da crno-beli ipak ne mogu da pariraju ponudama sa zapada.

''Na žalost, tako je, kako je... Moramo i da se odričemo nekih igrača da bismo preživeli. Imali smo nameru da podmladimo ekipu, ostavljajući mogućnost iskusnijim igračima da odu u inostranstvo, ali dogodilo se da za njih nije bilo pravih ponuda. I biznismeni sa Zapada žele da kupe mladog igrača, da bi kasnije napravili još dva, tri ugovora sa njim. To su neka pravila koja mi ne možemo da ispratimo...'', izjavio je Vermezović.

On je, s tim u vezi, podsetio i na ukupan broj igrača i na zaposlene u klubu, ''koji moraju od nečega da žive''.

''Mi nemamo donacije sa strane, ne možemo da živimo od tv-prava i gledalaca, već jedino od prodaje igrača. A svi traže naše mlade igrače... Ipak, ono što nas ne ubije, samo će nas ojačati'', zaključio je Vermezović.

Kad su u pitanju potencijalna pojačanja do kraja prelaznog roka, tu je i dalje sve neizvesno. Pominju se Božinov, Sretenović, pojedini mađarski fudbaleri...

''Božinov je odličan fudbaler, ali mislim da je realnija varijanta da sačekamo Marka Šćepovića. Kad je u pitanju Sretenović, njega nisam gledao i morao bih lično da se uverim u njegove kvalitete. Nama treba igrač koji odmah može da se stavi na raspolaganje, a ne neko koga ćemo da čekamo mesecima'', objašnjava Vermezović.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.