Odbijen prigovor Partizana, Trajković "na hlađenju"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.03.2014.
21:19
Izvor: Sportske.net

Disciplinska komisija FSS odbacila je prigovor koji je FK Partizan uložio na žuti karton dodeljen Branislavu Trajkoviću tokom meča sa Slobodom, što znači da će defanzivac crno-belih "preskočiti" duel na Karaburmi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Prigovor koji je Fudbalski klub Partizan uložio na žuti karton koji je arbitar Dimitrijević dodelio štoperu Branislavu Trajkoviću prethodne subote nije urodio plodom.

Disciplinska komisija FSS zasedala je u sredu i razmatrala žalbu crno-belih, i donela odluku da Trajković mora da odsluži suspenziju na narednom susretu zbog nagomilanih javnih opomena.


Žuti karton koji je arbitar Dimitrijević dodelio štoperu Partizana nakon pogotka Saše Ilića ostaje na snazi i Disciplinska komisija nije dovodila u pitanje takvu odluku.

Branislav Trajković propustiće predstojeći duel na Staroj Karaburmi koji je na programu u subotu od 14 časova i 30 minuta.

"Disciplinci" su odlučili da naknadno razmotre dešavanja po završetku susreta Voždovac - Napredak i sačekaju dopunski izveštaj o incidentu u kojem je učestvovao trener gostujućeg sastava i jedno od lica koje održavaju hidrantsku mrežu u TC "Stadion".

Ne propustite