Odbrojavanje...

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.07.2012.
09:05
Izvor: Sportske.net

Još dva dana do debija Zvezde u novoj sezoni. Crveno - beli odlaze sutra u Vitebsk sa jednom željom, da veći deo posla završe u prvom meču. Milivojević povređen?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U Zvezdi je protivnik snimljen, opšta je ocena da su kvalitetniji od Ventspilsa, ali i da nisu rival koga se treba pribojavati.

Naftanu baš i ne ide u domaćem šampionatu, ali na oprez navodi podatak da su u takmičarskom ritmu, što nije beznačajno. Nedostajaće im par igrača koji su sa olimpijskom reprezentacijom u Londonu.

"Sporiji su pozadi, to će nama napadačima olakšati posao", kaže Kasalica.

Na drugoj strani Marko Vešović, koji bi mogao da zaigra kraj desne aut linije kaže da treba obratiti pažnju na skok, to je jako oružje Belorusa. Zvezda je uvežbavala ovog leta prekide, čini se da je tom segmentu posvećena posebna pažnja.

Kako prenosi "Sportski žurnal", Luka Milivojević je dobio udarac na jučerašnjem treningu, završio ga je pre vremena, u pitanju je zglob, videćemo hoće li biti spreman za četvrtak.

Ako ne bude mogao da igra, spreman je Kadu...

Zvezda će danas trenirati u 18 časova, sutra ujutru odlaze u Belorusiju, predviđeno je da u vreme odigravanja meča, u sredu odrade trening u Vitebsku.

Ne propustite