OFK Beograd - Partizan (uživo)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 02.09.2012.
16:58
Izvor: Sportske.net

Partizan preokrenuo na Karaburmi - 1:3! Posle vođstva OFK-a preko Brkića, crno-beli u nastavku preokrenuli preko Lazara Markovića, Gašića, koji je postigao autogol, a zatim i Stefana Šćepovića. Od 43. minuta OFK igrao bez isključenog Petkovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Blaga inicijativa Partizana u uvodnim minutima utakmice, ali nema još uvek prilika ni pred jednim, ni pred drugim golom.

Konačno, prva konkretnija akcija koju su izveli domaći, Rodić je probio po levoj strani, prošao pored Kamare, šutirao iskosa sa leve strane, ali je Stojković bez problema uhvatio tu loptu.

OFK za sada opasniji, u 12. minutu Rodić centrira ka Batiohi sa leve strane, a ovaj glavom šalje loptu pored desne stative.

Pet minuta kasnije još bolja prilika za Pavlovskog, ali ponovo nema gola! Nikolić je centrirao sa desne strane, lopta je preletela Ostojića i došla do Pavlovskog, koji sa pet metara glavom šalje loptu pravo u golmana Stojkovića...

I tek posle 24 minuta igre prvi ozbiljniji pokušaj crno-belih. Tomić je izveo slobodan udarac sa desne strane, Ivanov je bio najviši u skoku, ali lopta odlazi iznad prečke.

Ono što trenera crno-belih Vladimira Vermezovića još više može da zabrine je povreda mladig Aleksandra Mitrovića, koji je u 30. minutu ustupio mesto Lazaru Markoviću.

Deset minuta kasnije - gol! OFK Beograd vodi golom Brkića sa 1:0!!!

Velika greška Volkova pred svojim golom golom, poklonio je loptu protivničkom igraču, ona je zatim došla do Batiohe koji prosleđuje ka Brkiću i Stojković je nemoćan.

Međutim, dva minuta kasnije ''Romantičari'' ostaju sa igračem manje, pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Marko Petković.

U 45. minutu Nemanja Tomić je odlično izveo korner, na drugoj stativi su bili Ilić i Ivanov, ali nijedan od njih dvojice nije uspeo da loptu prosledi u mrežu.

Do kraja prvog poluvremena, još jedan pokušaj Saše Markovića, koji nije bio precizan.

U poluvremenu Saša Marković je zamenjen, na terenu je sada Ninković.

I posle samo četiri minuta igre u nastavku, Lazar Marković je doneo izjednačenje Partizanu. 

Duga lopta upućena sa desne strane ka Markoviću, međutim Rodić ju je loše zahvatio glavom i praktično uposlio mladog napadača crno-belih koji izlazi sam pred golmana Lukača i lobuje ga za 1:1.

Imali su posle toga crno-beli blagu inicijativu, pokušavali da iskoriste dosta prostora na polovini ''Romantičara'', koji igraju sa fudbalerom manje, a do gola su ponovo stigli zahvaljujući nespretnosti domaćih.

U 70. minutu Šćepović je posle povratne lopte Volkova šutirao sa nekih osam metara, golman Lukač odbio tu loptu, koja pogađa u glavu Gašića i završava u mreži - 1:2!

Šćepović je sve mogao da reši u 78. minutu, ali je veoma loše reagovao ispred golmana gostiju, kome je posle lepog pasa Miljkovića praktično samo dodao loptu.

Ispravio se Šćepović dva minuta kasnije. Ponovo je bio sam pred golmanom OFK-a, ovog puta ga je Ninković sjajno uposlio i greške nije bilo - snažan udarac i 1:3!

U finišu, svi su jedva čekali kraj meča, neizvesnosti više nije bilo.

OFK Beograd: Lukač, Petković, Gašić, Adžić, Rodić, Nikolić, Pavlovski, Brkić (Milić od 82.), Čavrić (Bogavac od 57.), Batioha, Jovanović.

Partizan: Stojković, Miljković, Ostojić, Ivanov, Volkov, S. Marković (Ninković od 46.), Tomić, S. Ilić, Medo, Mitrović (L.Marković od 31.), Zabija (S. Šćepović od 59.). 
justify

Ne propustite