OFK - Na ''Oklopnike'' kao protiv Zvezde

Autor: Beta Beta
petak 16.11.2012.
16:19
Izvor: Beta

Trener OFK Beograda Zoran Milinković svestan je da je u njegovoj ekipi možda došlo i do psihološkog ''pražnjenja'' posle velikog trijumfa nad Crvenom zvezdom u prošlom kolu, ali veruje da će se to prevazići ozbiljnim pristupom u duelu sa Smederevcima.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera OFK Beograda Zoran Milinković rekao je danas da je očekuje da njegov tim sutra pruži maksimum u utakmici protiv Smedereva, iako je moguće da je došlo do pada posle pobede nad Crvenom zvedom u prošlom kolu.

"Moguće da je došlo do pražnjenja, ali momci su svesni šta ih čeka u Smederevu. Svaka utakmica je novo dokazivanje. Verujem u svoj tim i da će reagovati adekvatno, očekujem od igrača da budu maksimalno koncentrisani i da daju sve od sebe", rekao je Milinković novinarima na Omladinskom stadionu.

Milinković je kazao da očekuje tešku utakmicu protiv Smedereva koja poseduje izuzetne individualne kvalitete.

"Smederevo je promenilo trenera i to je urodilo plodom već protiv Jagodine. Očekuje nas prava prvenstvena utakmica, biće teška i borbena. Uspeli su da pobede trećeplasiranu ekipu na tabeli i sigurno će u nastavku prvenstva voditi veliku borbu za što bolju poziciju u našoj ligi", kazao je trener "romantičara".

"U ekipi Smedereva prednjače individualni kvaliteti Radeta Veljovića, tu je iskusni Mladen Živković, ali i Dejan Ognjanović", dodao je on.

Odbrambeni fudbaler Nikola Vasiljević istakao je da im je pobeda protiv Zvezde veliki podstrek, kao i da će profesionalno pristupiti meču protiv Smedereva.

"Pobeda protiv Zvezde nam je dala vetar u ledja i podigla samopouzdanje. Znamo da nas čeka teško gostovanje, jer je i domaćin u naletu, ali imaćemo profesionalan pristup, kao i u prethodnoj utakmici. Takođe verujem i da će šef stručnog štaba namestiti taktiku da ostvarimo pozitivan rezultat na gostovanju", zaključio je Vasiljević.

Utakmica između Smedereva i OFK Beograda igraće se sutra u 13:00h u Smederevu.

Ne propustite