OFK najavio izlazak iz krize

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 24.03.2013.
17:32
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Fudbaleri OFK Beograda savladali su Borac iz Banjaluke u prijateljskom susretu koji je poslužio "Romantičarima" da povrate samopouzdanje uoči nastavka sezone a nakon serije loših rezultata u JSL.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Iako Zoran Milinković nije imao na raspolaganju sve igrače, usled reprezentativnih obaveza koje su neki od njih imali ovih dana, kombinovani sastav OFK Beograda uspeo je da nametne svoj ritam u duelu sa Borcem iz Banjaluke i da dominira tokom većeg dela meča.

Prvo poluvreme po prilikama nije bilo sadržajnije od drugog ali je uprkos tome viđen jedan gol.

Napadi domaćih isplatili su se u 12. minutu kada je Zdjelar ukrao loptu na polovini Borca i sam sebi stvorio priliku za šut koji je bio jako precizan te je Marčetić morao da vadi loptu iz mreže.

Do kraja prvog dela susreta nije bilo prilika osim Ivanovićeve koja i ne spada u kategoriju onih izglednih.

Drugi deo meča doneo je mnogo više šansi pred golom Borca a najveća pretnja za goste bio je tandem Grbić - Tufegdžić koji je u nekoliko navrata stvarao sjajne prilike koje su kao na traci odlazile u nepovrat.

Dvojica pomenutih su u 79. minutu konačno uspeli da sve odrade kako valja pa je Tufegdžić postavio konačnih 2:0.


Naredni meč u JSL OFK Beograd će odigrati na svom terenu protiv ekipe Slobode iz Užica koja je juče odigrala nerešeno protiv Jagodine u zaostalom meču 19. kola domaćeg šampionata.

Ne propustite