OFK - 'Petarda' na generalnoj probi!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.02.2014.
16:39
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda imali su veoma uspešnu proveru u generalnoj probi pred nastavak sezone u kojoj imaju velike ambicije.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Rival ekipi Milana Milanovića bio je Radnički iz Nove Pazove, utakmica je odigrana na stadionu FK Brodarac, a 'Romantičari' su slavili rezultatom 5:1 i potvrdili da spremno ulaze u prolećni deo šampionata.

OFK Beograd je poveo posle samo šest minuta igre, kada je Stanisavljević sjajnim golom iz slobodnog udarca zatresao mrežu rivala - 1:0.

Radnički je u 20. minutu iskoristio prvu pravu akciju i stigao do izjednačenja golom Mirkovića, ali je ostatak meča protekao potpuno u znaku ''romantike''.

Samo tri minuta kasnije Stanisavljević odlično centrira, a Damjanović je na pravom mestu za 2:1.

Tim rezultatom se otišlo i na odmor, a u nastavku još tri pogotka tima sa Karaburme. U 52. minutu DAmjanović se još jednom upisuje u strelce, a do kraja meča pogodili su i Škrbić u 65. i Čavrić u 77. minutu posle sjajne akcije Paločevića, za konačnih 5:1.

OFK Beograd: Čupić, Matović, Savić, Šipčić, Zarubica, Pilipović, Stanisavljević, Belić, Ivanović, Damjanović, Dražić. Igrali su još: Zečević, Gajić, Planić, Vasiljević, Antonov, Zdjelar, Micevski, Paločević, Ješić, Čavrić, Obradović i Škrbić.

FK Radnički: Matić, Saračević, Rajić, Punišić, Cicović, Oljača, Bošković, Haska, Petković, Ceprnja, Mirković.

Ne propustite