Oko čega se slažu Berluskoni i Galijani?

Autor: Boris Jovanović
utorak 21.05.2013.
10:23
Izvor: Sportske.net

Cirkus oko trenera Milana se nastavlja, sada je i Adrijanu Galijaniju jasno da će Alegrija morati da pusti niz vodu. Ko bi mogao da bude novi trener?

Povezane vesti

Milan je demantovao sinoć da je Berluskoni dao izjavu Aldu Biskardiju u kojoj je praktično smenio Alegrija, međutim, legendarni novinar kaže da ima i svedoke da je gazda Milana  najavio promene u kompletnom trenerskom kadru, računajući i "Mistera".

Alegri je otišao u rodni Livorno, čeka ga sastanak sa Galijanijem i Berluskonijem, ali kako stvari stoje na njemu će mu biti saopšteno da je smenjen.

Čeka ga ponuda Rome na tri sezone, ali on se dvoumi, moguće je da će jednostavno uzeti jednogodišnji dobro plaćeni odmor, pošto ima ugovor sa Milanom do 2014.

Šta će učiniti Milan?

Prva opcija je Klarens Sedorf. Berluskoni smatra da je Holanđanin rešenje, da je za 10 igračkih godina zaslužio šansu na klupi, dok sa druge strane Galijani lobira za Pipa Inzagija koji vodi jednu od mlađih klupskih selekcija. Naravno, poslednja je Berluskonijeva, no i gazda i njegova desna ruka imaju istu ideju, koja je za sada neostvariva.

Naime, u Milanu bi želeli da trener bude legendarni Marko Van Basten, ali on je odbio ponudu prošle zime uz konstataciju da još nije dovoljno spreman da bude trener "Rosonera".

Teško je verovati da se nešto promenilo za šest meseci mada će klub probati da ga ubedi da preuzme kormilo.

Priča o pojačanjima je stavljena u drugi plan dok se ne razreši situacija oko trenera, a ako ne bude nekih sapunskih preokreta kojima je Berluskoni sklon, Maks Alegri će danas ili sutra postati bivši trener kluba.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.