Olić: ''Posle Srbije - slatka praznina...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.03.2013.
11:29
Izvor: Sportske.net

Jedan od junaka pobede Hrvatske nad ''Orlovima'' priznaje da ''nema energije'' posle meča sa Srbijom, ali da mu je to u ovom trenutku prelep osećaj.

Povezane vesti

Euforija zbog toliko željene pobede nad Srbijom polako se stišava u redovima selekcije Hrvatske koju očekuje gostovanje Velšanima u nastavku kvalifikacija.

Ipak, Ivica Olić i dalje ne krije kakvo zadovoljstvo mu je pružila pobeda nad Mihajlovićevim ''Orlovima''.

''Na terenu sam sve izbacio iz sebe, nemam energije, ali sam zadovoljan. Razveselili smo narod, uknjižili smo važne bodove i sada se treba napuniti novim motivima. Prešli smo tek polovinu puta, a strašno teška utakmica čeka nas već u utorak u Svonsiju'', izjavio je Olić.

Za razliku od naše, u selekciji Hrvatske se pitanje borbenosti i želje za pobedom na Maksimiru nije ni postavljalo. Ipak, Vels je nešto drugo, priznaje Olić...

''Znao sam da ćemo protiv Srbije svi pružiti maksimum, tu nije moglo biti neraspoloženog pojedinca, ali ovo s Velšanima je nešto drukčije. Nemamo pravo na grešku jer, kako stvari stoje, Belgija nam ne namerava ništa pokloniti'', zaključio je Olić, a prenosi ''Jutarnji list''.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.