Ostojić na operacionom stolu, Lazar u "Zemunelu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.04.2013.
20:52
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Partizana odlučio je da problem sa ligamentima kolena reši hiruškim putem pa Vermezović neće moći da računa na njega do kraja sezone ali je pozitivna okolnost što se u ekipu vraća Lazar Marković.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Osam kola ostalo je do kraja sezone u Jelen Superligi a Partizan će u završnicu takmičenja ući bez povređenog Miloša Ostojića koji je odlučio da hiruškim putem reši problem sa ligamentima kolena.

Trener Vladimir Vermezović potvrdio je da povreda nije ozbiljnije prirode ali i istakao da Ostojić nije želeo da rizikuje njeno pogoršanje.

"Povreda možda nije teže prirode, ali se Ostojić opredelio da problem reši operacijom. Sigurno je da nećemo moći da računamo na njega najmanje mesec dana" kazao je Vermezović pred gostovanje Javoru u Ivanjici.

To znači da će Ostojić odsustvovati do druge polovine maja nakon čega ostaje da se odigra još tri kola u JSL, a teško je verovati da će defanzivac dobiti priliku da se vrati na teren u duelima sa Zvezdom, Smederevom i Spartakom koji bi mogli da odlučuju o šampionskoj tituli.

Dobra vest za navijače Partizana je da se u ponedeljak treningu vraća Lazar Marković koji je završio oporavak u Votfordu i spreman je da ponovo krene sa radom u punom ritmu.

Naravno, ne treba očekivati da će Vladimir Vermezović Markoviću dati veliku minutažu odmah po povratku ali bi postepeno Partizanov vunderkind trebalo da se vraća u ritam i da u završnici sezone bude spreman da pomogne saigračima.

Ne propustite