Oumaru zavisi od Ribera

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 13.02.2013.
11:05
Izvor: Sportske.net

Da bi Abubakar Oumaru nastavio karijeru u kineskom Šandongu u Novi Sad će morati da stigne Huan Eduardo Ribero na čiju se realizaciju transfera čeka zbog zatezanja Univerzitarije po pitanju obeštećenja.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Iako je postojao dogovor i bilo je pitanje trenutka kada će bolivijski napadač stići u Novi Sad stvari su se pomalo iskomplikovale jer je njegov klub naprasno odlučio da prekrši dogovor i zatraži veće obeštećenje.

Huan Eduardo Fijera Ribero postigao je dogovor sa Vojvodinom i klubu će se priključiti najkasnije narednog leta ali je želja čelnika superligaša iz Novog Sada bila da zaigra za Vošu već ovog proleća i da se u tom slučaju Abubakaru Oumaruu dozvoli prelazak u Šandong.

"Nadamo se da ćemo uspeti da nađemo zajednički jezik sa Univerzitarijem, da se sve sredi kako je dogovoreno. U suprotnom, čekaćemo Riberu do leta, a do tada, naš centarfor biće Oumaru, tako da smo sa te strane spokojni" kazao je Dušan Vlaović, potpredsednik Vojvodine za "Sport".

Ostaje da se vidi hoće li se Bolivijac priključiti svom novom timu do početka sezone i tako uticati i na Oumaruovu budućnost ili će prolongirati dolazak za nekoliko meseci i tako zadržati i Oumarua u Novom Sadu.

Ne propustite