Pa ovo je za zatvor!

Autor: Vladimir Nestorović
četvrtak 06.02.2014.
11:56
Izvor: Sportske.net

Pravo je čudo da je Blejk Grifin uspeo da ostane nepovređen posle ovog nesportskog prekršaja Grega Odena.

Povezane vesti


Prvotimac Majamija uspeo je da izbegne isključenje koje se dodeljuje za nesportski prekršaj drugog stepena, pošto su arbitri procenili da je u pitanju ipak nesportska lična prvog stepena, za koju se dobijaju dva slobodna bacanja i lopta sa strane.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.