Palo pomirenje - Terzić se vraća u FSS!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.01.2014.
22:32
Izvor: Sportske.net

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije a trenutno prvi čovek superligaša sa Karaburme mogao bi na proleće da se vrati u srpsku kuću fudbala i dobije mesto potpredsednika FSS i predsednika Zajednice Superligaša.

Povezane vesti

Od prvog čoveka FSS pa do najzagriženijeg kritičara rada Tomislava Karadžića, Zvezdan Terzić ponovo bi mogao da se vrati u "srpsku kuću fudbala" nakon pomirenja sa sadašnjim predsednikom FSS.

Na koktelu koji je krajem prethodne godine upriličen u hotelu "Metropol" Zvezdan Terzić i Tomislav Karadžić srdačno su se rukovali i time nagovestili da su razmirice koje su međusobno imali u prošlosti stavljene u arhivu.

Najugledniji srpski list "Politika" saznaje da bi Terzić nakon svega mogao da dobije mesto u rekonstruisanom Izvršnom odboru FSS nakon Skupštine zakazane za februar mesec.

Tako nešto potvrdio je i generalni sekretar FSS Zoran Laković koji je u izjavi za "Politiku" rekao da Zvezdan Terzić zaslužuje mesto u "srpskoj kući fudbala".

"Bez obzira da li neko voli ili ne Zvezdana Terzića, on po mom mišljenju treba da ima svoje mesto u fudbalskom sistemu Srbije. Nisam pristalica podela, svađa, jer ukoliko bi nastupili zajedno bili bismo mnogo jači. Ukoliko se delimo, svađamo a obično su te svađe minorne, trpi fudbalska organizacija" rekao je Laković.

Nezvanične informacije govore da bi predsednik OFK Beograda trebalo da dobije mesto potpredsednika FSS ali i mesto predsednika Zajednice Superlige Srbije.


Na taj način opozicija Tomislava Karadžića gubi oštricu pa postoji i velika verovatnoća da prvi čovek FSS ne napusti predsedničku fotelju u februaru mesecu.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.