Pantić stavio Partizan na čekanje

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.09.2013.
10:33
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih izdanaka Partizanove omladinske škole u poslednjih desetak godina još uvek nije stavio potpis na profesionalni ugovor sa crno-belima a njegov otac objasnio je gde je nastao 'kratak spoj' u čitavoj priči oko Danila Pantića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Danilo Pantić prekomandovan je pred početak letnjeg pripremnog perioda u prvi tim Partizana sa kojim je odradio kompletne pripreme koje mu nisu donele meseto u prvom timu.

Njemu je u junu ponuđen profesionalni ugovor koji mladi fudbaler nije prihvatio ali ponudu i dalje ima na stolu. Otac Dragutin objasnio je za današnje izdanje dnevnog lista "Sport" o čemu se zapravo radi i zašto se Pantić 'junior' nalazi na čekanju.

"Prvo da razrešimo dilemu, sve što ste čuli ili pročitali po raznim internet portalima, kako ucenjujemo Partizan, jer nismo zadovoljni ponuđenim ugovorom za Danila, nije tačno" počeo je priču otac Danila Pantića.

"Cifre nisu tačne. Štaviše, Partizan je bio krajnje korektan u tom smislu, mom sinu je ponuđen četvorogodišnji ugovor i zarada koja je primerena, s obzirom da se radi o igraču koji je stasao u klubu i sve se to dogodilo još u junu. Naš uslov je bio da se klub samo malo strpi i tu je nastao zastoj, uslovi nisu nikakav problem, niti smo dizali cenu" jasan je Dragutin Pantić.

Pantić će zbog zastoja u potpisivanju profesionalnog ugovora biti prekomandovan u omladinski pogon a otac mladog fudbalera ističe da njegov sin ima još godinu dana stipendijskog ugovora i da nema potrebe da se žuri.

"On ima stipendijski ugovor do sledeće godine i samo smo želeli da malo sazri. Novac nije problem niti je ikada bio. Smeta nam takav nastup kluba, odnos koji nije primeren i zato ćemo pustiti da razmisle o svemu" konstatuje Pantić stariji.

Kako sada stoje stvari, Danilo Pantić ostaće talac odluke koju je doneo u dogovoru sa svojom porodicom a ostaje da se vidi hoće li mu čekanje doneti dobro ili loše u daljoj karijeri.

Za sada je sigurno samo to da su i Partizan i fudbaler u nepovoljnom položaju i da gube time što Pantić nije na terenu.

Ne propustite